Haos u Sofiji, ima povređenih

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Sofiji, ima povređenih

Utakmica između Levskog i Partizana u ABA ligi prekinuta je posle prve četvrtine zbog nereda koji su izazvali navijači.

Tokom pauze između dve četvrtine navijači Levskog su upali na parket kako bi se obračunali sa navijačima Partizana koji su bili na drugoj tribini.

Igrači srpskog šampiona su prvi deo haosa proveli na parketu, čekajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sve prođe, ali kada je situacija izmakla kontroli poveukli su se u svlačionicu. Nekoliko navijača je teže povređeno, da bi tek nakon nekoliko minuta u halu ušla policija.

Jedan huligan je čak na srnuo na već nokautiranog navijača Partizana koji je zbog udarca u glavu okrvavljin nepomično ležao na tribini.

Posle nekoliko minuta haosa na terenu i tribinama, navijači su počeli da se vraćaju na tribine, ali je hala momentalno ispražnjena.

Meč je nastavljen nakon skoro sat vremena pauze, pred praznim tribinama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL: Prekid u Sofiji, tuča navijača!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2014

Utakmica između Levskog i Partizana prekinuta po završetku prve četvrtine zbog upada navijača domaćeg tima na parket i tuče na tribinama. Crno-beli vodili 21:14...Foto: MONDO..Neverovatne scene su se dogidile u Sofiji po završetku prve četvrtine utakmice ABA lige između Levskog i Partizana (14:21)...Iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.