Gvardiola i Bajern dovode Pjanića na Alijanc arenu!

Izvor: Blic, 04.Apr.2013, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola i Bajern dovode Pjanića na Alijanc arenu!

Izaslanici minhenskog Bajerna doputovaće u narednih nekoliko dana u Rim kako bi otpočeli pregovore o transferu plejmejkera Rome Miralema Pjanića.

Prema pisanju lista Korijere dela Sera, uprava Bajerna oduševljena je Pjanićem, a na njega imun nije ni novi trener Pep Gvardiola, koji se složio da vredi pokušati sa pregovorima.

Pjanić je ove sezone imao 19 nastupa za Romu postigavši tri gola. Cena ovog dvadesettrogodišnjeg fudbalera je oko 15 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bajern dovodi Miralema Pjanića?

Izvor: B92, 05.Apr.2013, 11:37

Sjajne igre u dresu Rome preporučile su Miralema Pjanića velikim evropskim klubovima, a najbliži je navodno Bajernu iz Minhena...Čelnici bavarskog giganta su tokom nedelje navodno boravili u Rimu gde su pregovarali sa čelnicima "vučice" u vezi sa bosanskohercegovačkim reprezentativcem...Novi trener...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.