Gvardiola: Samo je Mesi ispred De Brujnea

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Samo je Mesi ispred De Brujnea

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola ocenio je danas da je samo Lionel Mesi bolji od njegovog fudbalera Kevina De Brujnea.

Siti je u subotu pobedio Bornmut sa 4:0 i tako ostvario petu pobedu u pet kola Premijer lige. "Gradjani" su pobedili u svih osam takmičarskih utakmica ove sezone, a De Brujne je jedan od glavnih igrača ekipe.

"Mislim da je on poseban, izuzetan igral. On sve kreira. Bez lopte jer prvi borac, a sa loptom jasno vidi apsolutno sve. Uvek donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prave odluke. Zato je on igrač koji je na posebnom nivou. Imamo sreće što je kod nas i nadam se da uživa u ovom čudesnom fudbalu", rekao je Gvardiola.

Trener je kazao da ne zna da li je Belgijanac najbolji igrač lige.

"Naravno da je jedan od najboljih, u to nema sumnje, ali da bi bio najbolji, moraš da pobeđuješ. Ako možeš da osvojiš titule, onda možeš da budeš i najbolji", rekao je Gvardiola.

Britanski novinari pitali su trenera gde se De Brujne rangira medju najboljim igračima koje je trenirao.

"On jeste jedan od najboljih. Moramo da pomenemo Mesija. On možda može da sedi sam za stolom kome niko ne može da pridje. Ali, Kevin može da sedi za stolom pored", rekao je Gvardiola.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pep je očaran De Brujneom: Jedan od najboljih koje sam trenirao!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2016

Mesi je na vrhu, a na ostalim mestima ima mesta za fantastičnog Belgijanca..Kada tokom trenerske karijere trenirate igrače kao što su Mesi, Ibrahimović, Ćavi, Inijesta, Riberi i Roben, ondavam gornja granica procene kvaliteta vrlo brzo postane prilično visoka, ali uvek pronađete mesto da u listu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.