Gvardiola: Pronaći ću rešenje

Izvor: B92, 23.Okt.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Pronaći ću rešenje

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da će pronaći rešenje za seriju utakmica bez pobede, posle remija sa Sautemptonom (1:1).

Siti je kao domaćin odigrao 1:1 sa Sautemptonom, što je njegova peta uzastopna utakmica u svim takmičenjima bez pobede, ali je zahvaljujući gol-razlici ostao na prvom mestu na tabeli Premijer lige. Siti, Arsenal i Liverpul imaju po 20 bodova.

Na početku sezone Siti je pobedio u 10 uzastopnih utakmica i postigao 30 golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Gvardiola je rekao da je uveren da će popraviti stvari. On je posle utakmice više od 40 minuta zadržao igrače u svlačionici.

"Možete da ostvarite 10 pobeda, a onda da ne uspete da pobedite u pet mečeva. Moram da otkrijem razlog zbog čega je to tako. Složni smo. Razgovarali smo o situaciji u kojoj se nalazimo. Pokušaćemo da se podignemo", rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

Sautempton je poveo posle greške u odbrani Sitija. Gvardiola je prošle nedelje rekao da su greške koštale njegovu ekipu u prethodnim utakmicama, kada je Aleksandar Kolarov postigao autogol u porazu od Totenhema i kada su Serhio Aguero i Kevin De Brujne promašili penale u remiju sa Evertonom.

U utakmici protiv Barselone (0:4) u Ligi šampiona, isključen je golman Sitija Klaudio Bravo, a protiv Sautemptona Džon Stons je pogrešio u nekoliko navarata.

Španski trener naveo je da je važno kako će njegova ekipa reagovati na greške koje napravi tokom utakmice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.