Gudelj na +4 u Marbelji

Izvor: Press, 30.Jan.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudelj na +4 u Marbelji

Predstavnici Golf asocijacije Srbije Ilija Đurđević i Branimir Gudelj završili su pripreme u Španiji tokom koji su beležili izvanredne rezultate na Gecko Pro Turu.
Ove nedelje nastupili su u Marbelja Golf Kantri klubu i u izuzetno jakoj konkurenciji 85 igrača, iako nisu prošli kat, prikazali su veoma dobru formu.
Gudelj je u dve runde ostvario rezultat od četiri preko para, što je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bilo dovoljno za 29. mesto ukupno, a peto računajući samo amatere iza Nikolasa Šelonga iz Češke, Loralija Minjoa iz Francuske, Konora O’Rurka iz Irske i domaćeg takmičara Antonija Himeneza Pimentela. Samo jedan udarac ga je delio od treće runde i prilike da se bori za bolji plasman.

Đurđević je posle dva dobra nastupa u Atalaji i La Kvinti ovoga puta imao nešto lošiji rezultat, pa je završio na 68. poziciji sa rezultatom +14.
Na turniru je učestvovalo 85 golfera, od čega 27 amatera, a pobednik je bio Britanac Džejms Robinson iz Majkl Kempbel golf akademije sa ukupno -18 posle tri dana takmičenja. Drugi je bio njegov zemljak, takođe sa Golf akademije Majkl Kempbel Džejms Vats sa -11, dok je treću poziciju sa -9 zauzeo domaći golfer Gabrijel Gomez Kanjizares. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudelj na +4 u Marbelji

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Predstavnici Golf asocijacije Srbije Ilija Đurđević i Branimir Gudelj završili su pripreme u Španiji tokom koji su beležili dobre rezultate na Gecko Pro Turu...Ove nedelje nastupili su u Marbelja golf kantri klubu i u izuzetno jakoj konkurenciji 85 igrača, iako nisu prošli presek, prikazali su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.