Grujić se priključuje mladoj reprezentaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić se priključuje mladoj reprezentaciji

Fudbaler Liverpula Marko Grujić pridružiće se večeras saigracima iz mlade reprezentacije Srbije i biće na raspolaganju selektoru Tomislavu Siviću za mečeve protiv Norveške u baražu za plasman na prvenstvo Evrope, saopštio je FSS.

Grujić nije bio na jucerašnjem okupljanju jer je ostao u Liverpulu na dodatnim pregledima zbog povrede, koja očigledno nije teže prirode.

Prva utakmica baraža između Srbije i Norveške igra se u petak na stadionu Partizana od 18 sati, dok je revanš u Dramenu četiri dana kasnije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujić se priključuje "orlićima"

Izvor: RTS, 08.Nov.2016

. Fudbaler Liverpula Marko Grujić će se pridružiti igračima mlade reprezentacije Srbije i biti na raspolaganju selektoru Tomislavu Siviću za mečeve protiv Norveške u baražu za plasman na prvenstvo Evrope, saopštio je FSS.

Nastavak na RTS...

Mlada reprezentacija jača za fudbalera Liverpula

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2016

Fudbaler Liverpula Marko Grujić pridružiće se večeras saigracima iz mlade reprezentacije Srbije i biće na raspolaganju selektoru Tomislavu Siviću za mečeve protiv Norveške u baražu za plasman na prvenstvo Evrope, saopštio je Fudbalski savez Srbije...Grujić nije bio na jučerašnjem okupljanju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.