Grin ne zaboravlja ova 34 imena

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grin ne zaboravlja ova 34 imena

Košarkaš Golden Stejta i dalje naizust može da kaže imena svih igrača koji su odabrani pre njega na draftu 2012.

Foto: AP/Marcio Jose Sanchez

Za samo četiri godine u NBA ligi, Drejmond Grin (26) već je uradio mnogo.

Pobedio je kritičare, izuzetno radio na sebi, postavio novi standard kada je njegova pozicija u pitanju, osvojio šampionski prsten i potpisao prošlog leta petogodišnji ugovor na 82 miliona dolara.š

I ne samo to. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ove sezone, Grin je postao prvi košarkaš od sezone 1973/74 (kada su počele da se računaju blokade) koji je u jednoj takmičarskoj godini sabrao 1.000 poena, 500 skokova, 500 asistenciaj, 100 ukradenih lopti i 100 blokada.

Bez obzira na epilog aktuelnog plej-ofa, neizbežno je ponovo istaći koliko je bivši student Univerziteta Mičigen Stejt napredovao i koliko je prevazišao očekivanja skauta uoči NBA drafta 2012, kada ga je Golden Stejt odabrao sa čak 35. pozicije.

Taj dan drafta on i dalje pamti.

Štaviše, Grin i u pola noći može da se seti imena svih igrača koji su na ceremoniji u Nju Džersiju odabrani pre njega.

Pogledajte i uverite se.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.