Grant: Odlazim zbog privatnih razloga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Odlazim zbog privatnih razloga

BEOGRAD -

Trener fudbalera Partizana Avram Grant potvrdio je danas da će na kraju sezone napustiti klupu šampiona Srbije, ali nije hteo da otkriva privatne razloge zbog kojih je doneo takvu odluku.

"Tužan sam, ali takav je život. Svi treba da gledamo napred, u budućnost, i klub, i navijači, i ja. Prošle nedelje sam doneo odluku da iskoristim klauzulu iz ugovora i odem", rekao je Grant na konferenciji za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Sportskom centru Teleoptik.

Izraelski stručnjak je pojasnio i da je ranije imao slične klauzule, uz objašnjenje da je ona postojala, jer nije dobro poznavao zemlju i ligu u koju dolazi.

"Iz privatnih razloga odlučio sam se za ovu opciju. Moj plan bio je da ostanem duže, ali, uvek se u životu desi nešto neplanirano. Detalje bih zadržao za sebe", dodao je Grant.

On je kazao da ne zna ko će da bude njegov naslednik, ali pretpostavlja se da će to biti Vladimir Vermezović.

Grant je demantovao pisanje srpskih medija da sutra putuje u Minhen na pregovore sa novim poslodavcima, već, kako je naveo, ide da vidi prijatelje iz Čelsija.

"Sutra imam slobodan dan i biću sa prijateljima iz Čelsija. Međutim, neću ostati na finalu Lige šampiona, jer u nedelju imamo poslednju utakmicu u sezoni".

Grant je istakao da će poneti lepe uspomene iz Beograda, uprkos činjenici da mu navijači nisu priredili topao doček.

"Vaspitan sam tako da uvek gledam samo pozitivne stvari. Odavde nosim sjajne uspomene, normalno je da su navijači bili razočarani posle poraza u derbijima, ali su i tada ostali uz nas. Uvek ću biti tu da pomognem Partizanu, gde god se nalazio. To je tako u fudbalu, igrači i treneri odlaze, a klub koji je iznad svih ostaje da živi", zaključio je Grant.

Partizan u poslednjem kolu Superlige Srbije u nedelju od 15 sati igra protiv Metalca, kada će i proslaviti petu uzastopnu šampionsku titulu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlazim iz Partizana sa lepim uspomenama

Izvor: Beta, 17.Maj.2012

BEOGRAD, 17. maja 2012. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Avram Grant saopštio je u četvrtak da će posle nedeljne utakmice sa Metalcem aktivirati klauzulu iz ugovora po kojoj može da napusti klub na kraju sezone.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.