Granit Džaka vs Dejan Stanković

Izvor: B92, 23.Sep.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granit Džaka vs Dejan Stanković

Svaka nova sezona Premijer lige donese nam nešto novo kada su u pitanju 'vanterenske' aktivnosti, a ove godine to su 'rekonstrukcije' čuvenih golova.

Uglavnom su to pogoci koji su obeležili istoriju fudbala, da li po važnosti ili po atraktivnosti, a ovoga puta došao je red na čuveni udarac Dejana Stankovića.

Najtrofejniji srpski fudbaler i čovek sa najviše nastupa u dresu našeg nacionalnog tima postigao je najlepši gol u istoriji Lige šampiona – kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četvrtini finala elitnog takmičenja uspeo da savlada Manuela Nojera volej udarcem sa pola terena.

Priliku da učini isto dobio je vezista Arsenala Granit Džaka, kome su pomagali Santi Kasorla i Mesut Ezil, a reprezentativac Švajcarske imao je četiri pokušaja...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Albanac pokušao da iskopira gol Dekija Stankovića! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016

Ova sezona Premijer lige donela je novinu, a to je da se rade rekonstrukcije čuvenih golova...Za primer je uzet gol Dejana Stankovića u dresu Intera i to u Ligi šampiona, koji se smatra za najlepši u istoriji. Stanković je tada u četvrtfinalu takmičenja dao gol Manuelu Nojeru volej udarcem sa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.