Gol Depaja kada je imao sedam godina: Prošao sve protivničke igrače i lukavo matirao golmana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Depaja kada je imao sedam godina: Prošao sve protivničke igrače i lukavo matirao golmana! (VIDEO)

Ne čudi što je Mnačester junajted za njega izdvojio 30.000.000 evra

Mnogi kažu da se veliki fudbaleri rađaju, da se to ne može naučiti. Ako je suditi po potezima Memfisa Depaja sa utakmice na kojoj je bio star samo sedam godina, on će postati veliki fudbaler!

Ovaj sjajan prodor načinio je u dresu Modrehta u kome je nastupao do 2003. godine kada je prešao u Spartu iz Roterdama. Posle toga, 2006. godine oblači dres PSV Ajndhovena, a od sledeće sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nastupaće u ekipi Crvenih đavola.

Pogledajte bravuru mladog Depaja na početku trećeg minuta snimka.



(FOTO: Screenshot/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KLASA OD MALIH NOGU: Sa sedam godina se ‘šalio’ sa vršnjacima, a danas košta 30 miliona evra (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015

Memfis Depaj pre samo nekoliko dana ozvaničio je svoj prelazak iz PSV-a u Mančester Junajted za 30 miliona evra, a odmah su počela kopanja po arhivama i odatle nam ovi snimci impresivnih bravura mladog Holanđanina.. . Na internetu su se pojavili snimci mladog Depaja iz vremena kada je sa samo sedam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.