Genk, osim Lazića, vreba i kapitena Vojvodine

Izvor: Sportal.rs, 18.Dec.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genk, osim Lazića, vreba i kapitena Vojvodine

Genk, kako stvari stoje, ove zime rešio je da ponovo pazari u Srbiji. Belgijanci prenose da je trenutno trećeplasirani tim na tabeli belgijskog šampionata, pored Zvezdinog defanzivca Darka Lazića, zainteresovan i za 21-godišnjeg kapitena Vojvodine Marka Poletanovića.

Podsećamo, tokom leta Genk je doveo jednog fudalera novosadskog kluba - Sergeja Milinković-Savića, a nešto kasnije u smiraj prelaznog roka u klub je stigao i drugi   mladi reprezentativac, Aleksandar Čavrić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << iz OFK Beograda.

Tehnički direktor Genka Jakob Ginter u poslednjih nekoliko meseci je često sa skautima boravio u Srbiji, a kako se navodi za sada još uvek nema zvanične ponude za Poletanovića, ali se ona može očekivati u predstojećem periodu.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.