Gde se rodih na Balkanu

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gde se rodih na Balkanu"

Hrvati su potpuno neočekivano izgubili od Senegala, a to je razljutilo selektora kockastih Jasmina Repešu:
'Zvuči ludo, ali je istina! Da sam mogao da biram, nikada se ne bih rodio na Balkanu! Žao mi je što to moram da kažem, ali zbog tog balkanskog mentaliteta smo i ranije patili u sličnim utakmicama. Događalo se to i kod drugih trenera. Ne mogu da razumem i smatram nedopustivim da smo u prvoj četvrtini, u kojoj smo imali problema s napadačkim skokom protivnika, napravili svega dva faula'', objašnjava Repeša, a prenosi ''Index''.

Procenite sami da li je u pravu...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SELEKTOR HRVATSKE: Žao mi je što sam rođen na Balkanu

Izvor: Kurir, 01.Sep.2014

Hrvatska je u trećem kolu grupe B na SP u Španiji poražena od Senegala 77:75..SEVILJA - Selektor Hrvatske Jasmin Repeša okrivio je mentalitet za poraz od Senegala 77:75 u trećem kolu grupe B na Svetskom prvenstvu u Španiji..."Moram da priznam da je Senegal potpuno zaslužio da pobedi. Svaki put...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.