Gde Benzema gleda otvaranje šampionata?

Izvor: B92, 10.Jun.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde Benzema gleda otvaranje šampionata?

Karima Benzemu nećemo gledati na Evropskom prvenstvu iz dobro poznatih razloga, a evo odakle napadač Real Madrida prati meč svojih zemljaka.

Benzema je suspendovan iz nacionalnog tima jer je sagirača i prijatelja Metjua Valbuenu ucenjivao eksplicitnim snimkom sa nepoznatom devojkom.

Nema sumnje da je Karimu izuzetno teško palo to što neće igrati pred svojim narodom, ali je ipak odlučio da, barem, prvi susret prati iz svog doma.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čim je počeo EURO, Benzema se oglasio fotkom zbog koje Francuzi plaču! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016

Nedugo pošto je počela prva utakmica na Evropskom prevenstvu u Francuskoj, na društvenoj mreži Instagram oglasio se Karim Benzema...Mnogi Francuzi ne mogu da prebole što je vrsni napadač Real Madrida izostavljen iz nacionalnog tima...Fudbaler je bio posrednik u ucenama saigrača iz reprezentacije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.