Gagić i Andrić otvoriće turnir Trojka iz bloka

Izvor: Sportal.rs, 23.Avg.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagić i Andrić otvoriće turnir "Trojka iz bloka"

Prvotimci Partizana NIS Đorđe Gagić i Mihajlo Andrić otvoriće tradicionalni humanitarni turnir "Trojka iz bloka" u nedelju, 24. avgustasa početkom u 19 časova. Takmičenje u brzom šutiranju trojki biće organizovano na terenima KK Partizan na Kalemegdanu.

“Trojka iz bloka” je idejni humanitarni projekat organizacije ''Srbi za Srbe'', pokrenut 2012. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << uz podršku Košarkaškog saveza Srbije i potpredsednika Dejana Tomaševića. “Trojka iz bloka” se sprovodi kroz sportsku manifestaciju brzog šutaranja trojki širom Srbije, koji za ciljima okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i dobrotvora koji će finansijski podržati realizaciju ciljeva.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

"Trojka iz bloka" u nedelju uveče na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 24.Avg.2014, 11:37

Prvotimci Partizana NIS Đorđe Gagić i Mihajlo Andrić otvoriće tradicionalni humanitarni turnir "Trojka iz bloka" u nedelju, 24. avgusta sa početkom u 19 časova...Takmičenje u brzom šutiranju trojki biće organizovano na terenima KK Partizan na Kalemegdanu...“Trojka iz bloka” je idejni humanitarni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.