Gađali protivničke navijače izmetom

Izvor: B92, 18.Avg.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gađali protivničke navijače izmetom

Fudbalski klub Keln zabranio je trojici svojih navijača prisustvo svim utakmicama Bundeslige u trajanju od tri godine.

Klub se na ovakav potez odlučio zbog toga što su trojica mladića u utakmici protiv Šalkea grupu protivničkih navijača gađali kontejnerima sa izmetom.

Keln je saopštio da "snažno osuđuje" ovaj incident koji se dogodio u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je Keln izgubio od Šalkea sa 5:1.

U međuvremenu, nemačke fudbalske vlasti istrazuju slučaj korišćenja aparata sa visokofrekventnim tonovima i razglasom, koji su uključili navijači Hofenhajma na utakmioci protiv Borusije iz Dortmunda, kako bi iritirali goste.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keln kaznio svoje navijače

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Avg.2011

Uprava Kelna zabranila je trojici svojih navijača prisustvo svim utakmicama Bundeslige u trajanju od tri godine, zbog toga što su u utakmici protiv Šalkea grupu protivničkih navijača gađali kontejnerima sa izmetom.. . Keln je saopštio da snažno osuđuje ovaj incident koji se dogodio u subotu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Gađali navijače izmetom

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2011

Fudbalski klub Keln zabranio je trojici svojih navijača prisustvo svim utakmicama Bundeslige u trajanju od tri godine.

Nastavak na Radio 021...

Zabrana navijačima Kelna jer su gađali rivale izmetom

Izvor: Blic, 19.Avg.2011, 01:10

Fudbalski klub Keln zabranio je trojici svojih navijača prisustvo svim utakmicama Bundeslige u trajanju od tri godine, zbog toga što su u utakmici protiv Šalkea grupu protivničkih navijača gađali izmetom!..Keln je saopštio da "snažno osuđuje" ovaj incident koji se dogodio u subotu kada je prvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.