GRKE ČEKA PAKAO: Grobari NAPUNILI Pionir i napravili HAOS! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRKE ČEKA PAKAO: Grobari NAPUNILI Pionir i napravili HAOS! (FOTO)

Crno-beli dočekuju AEK.

Navijači Partizana ispunili su dvoranu „Pionir“ kako bi pomogli svojim ljubimcima u duelu protiv AEK-a koji se igra u okviru 13. kola FIBA Lige šampiona.

GROBARI ĆE ODLEPITI: Evo šta im HAČER poručuje iz SVLAČIONICE (FOTO)

Ispred dvorane veliki radovi bili sa na više od 45. minuta pre početka susreta i veća tada je bilo jasno da će izabranici Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džikića imati veliku podršku.

U samoj dvorani je stvorena paklena atomsfera koja će pomoći Partizanu da dođe trijumfa kojni garantuje direktan plasman među 16 najboljih.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BITKA ZA POZICIJU ‘DVA’: Grobari napunili Pionir, još je ljudi ispred hale (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017

Partizan u 13. kolu FIBA Lige šampiona dočekuje AEK, a Grobari su shvatili važnost ovog meča i napunili dvoranu.. . Grobari su shvatili važnost utakmice i nema sumnje da Grke čeka paklena atmosfera. Trenutno je u dvorani ‘Aleksdnar Nikolić’, po proceni našeg izveštača sa lica mesta, ima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.