GRAFIKON SUROVOSTI Ovako su košarkašice demolirale rivala sa +94

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAFIKON SUROVOSTI Ovako su košarkašice demolirale rivala sa +94

Košarkašice Srbije demolirale su Luksemburg na gostovanju sa čak 132:38 u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će 2017. biti održano u Češkoj, a tok meča slikovito opisuje grafikon.

Naše košarkašice u tri navrata su napravile velike serije, u kojima nisu protivnicama dozvoljavale da poentiraju duže od pet minuta, o čemu svedoči grafički prikaz toka utakmice. Jednom su izabranice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marine Maljković napravile i seriju od 29:0!

Sve košarkašice su se upisale u strelce, a čak sedam je imalo dvocifren učinak. Prednjačile su Sonja Petrović sa 28 poena, i Jelena Milovanović i supertalentovana Aleksandra Crvendakić sa po 18. Po 11 su dodale Sara Krnjić i Tijana Ajduković, a po 10 Saša Čađo i Kristina Topuzović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.