Fudbalska poezija na Parku prinčeva: Šest dodira za slom Rena! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalska poezija na Parku prinčeva: Šest dodira za slom Rena! (VIDEO)

Kompletnu „kreaciju“ u 29. minutu započeo je Zlatan Ibrahimović, koji je izmenio pasove sa Pastoreom, usledila je perfekcija Rabioa, a onda asistencija Pastorea na tacnu Laveciju, koji je rutinski matirao apsolutno nemoćnog Kostila na gol liniji – 1:0

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Ren na Parku prinčeva i prišli na samo bod zaostatka od vodećeg Liona, koji će u nedelju imati težak zadatak na gostovanju Monaku da ponovo uveća prednost u odnosu na najbliže >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rivale – 1:0 (0:0).

Generalno gledano, Sveci večeras nisu odigrali blistav meč, ali su do jedinog pogotka došli zahvaljujući akciji iz fudbalskih udžbenika u 29. minutu.

Kompletnu „kreaciju“ u 29. minutu započeo je Zlatan Ibrahimović, koji je izmenio pasove sa Pastoreom, usledila je perfekcija Rabioa, a onda asistencija Pastorea na tacnu Laveciju, koji je rutinski matirao apsolutno nemoćnog Kostila na gol liniji.

Domaćin je u toj akciji pokazao kakvim potencijalom raspolaže, ali ekipa Lorana Blana u nastavku meča nije bila na nivou svog kvaliteta.

U potpunosti je podbacio Edison Kavani, koji u 69. minutu ispraćen gromoglasnim zvižducima, ali situaciju na terenu nije popravio ni Lukas Moura, pa će domaćin iz ovog meča, pored perfektne akcije kod postignutog gola, pamtiti samo tri osvojena boda.

PSŽ već u utorak igra polufinale Liga kupa sa Lilom, dok ga u narednom kolu Lige 1 očekuje okršaj sa liderom šampionata Lionom na Žerlanu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Laveci drži korak za Lionom

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Aktuelni šampioni Francuske, fudbaleri Pari Sen Žermena održali su korak liderom Lionom, pošto su na otvaranju 23. kola Lige 1 slavili protiv Rena – 1:0 (1:0)...'Sveci' sada imaju 47 bodova, jedan manje od Olimpika, i tri od Marseja, dok je Ren pretrpeo deveti poraz i ostao na desetom mestu 30...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.