Fotograf tabloida: Dijego me šutnuo

Izvor: B92, 29.Jul.2013, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotograf tabloida: Dijego me šutnuo

Legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradonu optužio je jedan fotograf tabloida da ga je šutnuo u prepone.

Fotograf magazina Hente Enrike Medina podneo je prijavu protiv Maradone tvrdeći da ga je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala napao ispred kuće Maradoninog oca u nedelju uveče.

Medija je rekao agenciji AP da mu je Maradona pritrčao "kao da izvodi slobodan udarac" i šutnuo ga jako u prepone.

Maradona je u više navrata privatnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od novinara i fotografa tabloida branio nasilnim metodama, tretirajući ih kao "društveni talog".

On je 1994. godine pucao iz vazdušne puške na novinare i dobio dve godine uslovne kazne.

U maju je zaustavio svoj automobil na autoputu i kamenjem gađao kamermana koji ga je pratio od aerodroma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maradona optužen da je šutnuo fotografa u prepone

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jul.2013

Legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradonu optužio je danas jedan fotograf tabloida da ga je šutnuo u prepone.. Fotograf magazina Hente (Gente) Enrike Medina podneo je prijavu protiv Maradone tvrdeći da ga je član tima koji je osvojio Svetsko prvenstvo 1986. napao ispred kuće Maradoninog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.