Izvor: Danas, 13.Jul.2011, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Kupa Srbije može i van Beograda

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je odluku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije po kojoj je ostavljena mogućnost da se finale KUP takmičenja odigra van Beograda, a gradovima i klubovima mogućnost da do 30. novembra podnesu prijavu za organizaciju finalnog meča Kupa Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad pozdravlja odluku o finalu Kupa Srbije

Izvor: Blic, 13.Jul.2011

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je odluku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da finale Kupa može da se igra i van Beograda, i rekao da je uveren da će Novi Sad biti domaćin...Jovanović je u saopštenju za javnost izrazio nadu da će se već naredno finale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.