Filipović: Ceo život za ovo treniramo

Izvor: B92, 16.Avg.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Ceo život za ovo treniramo

Srpski vaterpolisti posle pobede nad Španijom (10:7) u cetvrtfinalu Olimpijskih igara ocenili su da su konačno pokazali pravo lice.

"Srećni smo što igramo na ovakvom turniru, što smo u prilici da pokažemo ko je i šta je Srbija."

"Treniramo ceo život za ovo i što kaže Gocić ko zna kad ćemo imati priliku ponovo. Ako nastavimo ovako da igramo, da držimo nivo od samog početka, onda je sve u našim rukama. Najlepši osećaj je to, probili smo barijeru, obećali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da ćemo se boriti za medalju i tu smo. Bićemo još fanatičniji", izjavio je Filipović.

Strelac četiri gola protiv Španaca Dušan Mandić istakao je da je konacno vidjena prava Srbija.

"Otvorili smo utakmicu na pravi način, imali veću agresivnost, želju, videlo se da verujemo jedni u druge. To je bilo i kad je Španija smanjila. Ovo je sada pravi turnir i idemo dalje".

Andrija Prlainović najavio je još bolju partiju polufinalu, protiv pobednika meca izmedju Grčke i Italije.

"Najbolje do sada. Odbrana mirna, skoncentrisana, omogućili smo sigurnost Mitroviću. Zaustavili smo Ečenikea, Espanjola, sve osim Moline. Raspucala se desna strana, ni leva nije bila loša, osim mene (smeh). Imamo igru pozadi i to je osnov za napad. U Londonu smo ovakvu utakmicu odigrali najslabije, a sada najbolje. Bićemo još bolji u polufinalu", poručio je Prlainović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.