Ferer prokockao set-loptu zbog čelendža, Marej u taj-brejku uzeo titulu u Majamiju!

Izvor: Blic, 31.Mar.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferer prokockao set-loptu zbog čelendža, Marej u taj-brejku uzeo titulu u Majamiju!

Posle polufinalnih, i u meču za titulu Majamija viđen je preokret! Endi Marej pobedio je Davida Ferera sa 2:6, 6:4, 7:6 i posle 2009. godine, ponovo postao šampion na ovom američkom turniru. Presudio je momenat kada je španski teniser imao meč loptu, a razmenu udaraca prekinuo je zbog čelendža, jer mu se učinilo da je Marej poslao lopticu van terena. Ipak, ona je okrznula liniju, a Ferer je potpuno pao u nastavku, koji je pripao škotskom teniseru.

Malo je falilo da povede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Endi Marej, ali dve brejk lopte nije iskoristio, što je Ferer kaznio, a zatim je uspeo da oduzme servis Britancu.

Usledio je gem u kom je Marej servirao i imao 40:0, da bi zatim sa pet uzastopnih poena Ferer došao do velikih 4:0. Opet je potom škotski igrač imao šansu za brejk, i skupo je platio nove greške. Ipak, vratio se u život osvojivši konačno gem za 5:1, zatim je napravio brejk, ali mu je istom merom uzvratio Ferer za osvajanje seta, i to bez izgubljenog poena.

Uloge su uvodu drugog seta zamenjene - Ferer je bio taj koji je grešio, imao je 19 neiznuđenih grešaka naspram Marejevih 10. Uz jedan brejk, Marej je poveo sa 3:1, Ferer je na 4:4 izjednačio brejkom, ali je propustio veliku šansu da se približi pobedi na svoj servis - posle 40:15, Marej je ponovo poveo, a zatim i dobro servirao za ulazak u treći set.

Povezane vesti: Marej: Bilo je očigledno da se Gaske loše kretao na kraju, biće teško sa Fererom Preokret i u drugom polufinalu, Marej se za titulu bori protiv Ferera!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ferer prokockao meč loptu zbog čelendža, Marej u taj-brejku uzeo titulu u Majamiju!

Izvor: Blic, 31.Mar.2013

Posle polufinalnih, i u meču za titulu Majamija viđen je preokret! Endi Marej pobedio je Davida Ferera sa 2:6, 6:4, 7:6 i posle 2009. godine, ponovo postao šampion na ovom američkom turniru. Presudio je momenat kada je španski teniser imao meč loptu, a razmenu udaraca prekinuo je zbog čelendža,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.