Ferdinand ponovo u nacionalnom timu

Izvor: B92, 14.Mar.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferdinand ponovo u nacionalnom timu

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson objavio je spisak igrača za mečeve protiv San Marina i Crne Gore.

Među pozvanim igračima je i defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand, koji nije igrao za nacionalni tim od juna 2011.

Ferdinand je tada bio izostavljen sa spiska putnika za prvenstvo Evrope u Ukrajini i Poljskoj. On je za Englesku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao 81 utakmicu i postigao tri gola.

Igrače kao što je Rio ne zovete samo radi reda, nego da poboljšaju kvalitet ekipe“, rekao je Hodžson.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Ben Foster, Džo Hart, Frejzer Forster.

Odbrana: Lejton Bejns, Geri Kejhili, Ešli Kol, Majkl Douson, Rio Ferdinand, Glen Džonson, Kris Smoling, Kajl Voker.

Sredina terena: Majkl Kerik, Tom Kleverli, Stiven Džerard, Frenk Lampard, Aron Lenon, Džejms Milner, Leon Osman, Skot Parker, Aleks Okslejd-Čembrlen, Teo Volkot, Ešli Jang.

Napad: Džermejn Defo, Vejn Runi, Danijel Staridž, Dani Velbek.

Engleska u nastavku kvalifikacija za Mundijal 2014. godine 22. marta igra protiv San Marina, a četiri dana kasnije protiv Crne Gore.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hodžson vratio Ferdinanda u reprezentaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2013

Selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson objavio je spisak igrača za mečeve protiv San Marina i Crne Gore na kojem se nalazi i defenzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand.. (FOTO: Rojters). Ferdinand nije igrao za reprezentaciju od juna 2011. godina kada ga je Hodžson izostavio sa spiska za...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.