Fenerove sušne godine u Eskišehiru! Projektil sa 25 metara uništio šampiona i dao veliku šansu Bešiktašu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerove sušne godine u Eskišehiru! Projektil sa 25 metara uništio šampiona i dao veliku šansu Bešiktašu (VIDEO)

Aktuelni šampion Turske sada ima samo dva boda više od Crnih orlova, ali i utakmicu više...

Već četiri pune godine fudbaleri Fenerbahčea ne znaju za pobedu u Eskišehiru, a posle novog kiksa ugroženo je pitanje odbrane titule! Aktuelni šampion Turske kiksnuo je na gostovanju u Anatoliji i odigrao samo 1:1 protiv Eskišehira, čime sada Kanarinci imaju samo dva boda više od prvog pratioca - Bešiktaša!

Sumorno, tmurno, bezidejno, anemično... Tako je izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igra očajnih gostiju, koji za punih 90 minuta nisu uspeli da upute udarac ka okviru protivničkog gola!

Ali opet, igrače Fenera samo je pet minuta delilo od pobede. I bila bi to velika nepravda prema Eskišehiru, koji je tokom cele utakmice „gazio“ protivnika i konstantno napadao, a posle jedne nesmotrene greške Mustafe Jumlua gosti iz Istanbula poveli su sa 1:0. Igrao se 33. minut. Međutim, greška iskusnog internacionalca i zvanično fudbalera Trabzona nije obeshrabrila domaćina, koji je nastavio da teroriše gol Fenerbahčea. Međutim, gola nije bilo...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.