Federer opet lako, sledi Dolgopolov

Izvor: B92, 14.Mar.2014, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer opet lako, sledi Dolgopolov

Rodžer Federer plasirao se u polufinale turnira iz Masters 1000 serije u Indijan Velsu, pošto je savladao Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 7:5, 6:1.

Rodžer je došao do još jedne lake pobede, mada se Anderson dobro držao u prvom setu.

Južnoafrikanac je došao do prve brejk lopte na meču, ali je Federer tu šansu anulirao preciznim servisom. Od tog trenutka Rodžer je bio mnogo opasniji na servis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protivnika, a već u narednom gemu propustio je četiri brejk šanse, od toga tri vezane.

Federer je bio bolji, a Andersonu su popustili živci i u 12. gemu gubi gem na svoj servis bez osvojenog poena i Rodžer osvaja prvi set.

Anderson se očito istrošio u pobedi nad Vavrinkom, pa je u drugom setu Rodžer brzo protutnjao terenom i završio posao za 71 minut igre.

Švajcarac je već četiri puta osvajao turnir u Kaliforniji (2004, 2005, 2006. i 2012), a za plasman u novo finale sastaće se sa Aleksandrom Dolgopolovom, koji je u dva seta izbacio Miloša Raonića.

U jedinom dosadašnjem međusobnom okršaju, 2010. godine u Bazelu, Dolgopolov je predao meč pri vođstvu Federera 6:4, 5:2.

U petak ćemo saznati i drugi polufinalni par, a u mečevima četvrtfinala sastaju se Đoković – Beneto i Izner – Gulbis.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer opet lako, sledi Dolgopolov

Izvor: B92, 14.Mar.2014

Rodžer Federer plasirao se u polufinale turnira iz Masters 1000 serije u Indijan Velsu, pošto je savladao Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 7:5, 6:1...Rodžer je došao do još jedne lake pobede, mada se Anderson dobro držao u prvom setu...Južnoafrikanac je došao do prve brejk lopte na meču,...

Nastavak na B92...

INDIJAN VELS: Đoković lako do polufinala

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2014, 00:16

Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira Master serije 1000 u Indijan Velsu pobedom nad Žilijenom Benetoom.. (FOTO: AP). Đoković je rutinski došao do trijumfa od 2:0 u setovima, prepustivši Francuzu samo četiri gema – 6:1, 6:3.. U meču za plasman u finale Đoković će igrati sa boljim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.