Falkao će zarađivati više od Runija

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao će zarađivati više od Runija

Stigao je Radamel Falkao (28) u Mančester i odmah produžio do trening centra Karington kako bi potpisao ugovor sa novim klubom. Nakon obavljenih medicinskih pregleda kolumbijski napadač i zvanično će overiti pozajmicu, kako bi sve bilo rešeno pre isteka prelaznog roka.

“Đavole” je njegova pozajmica na godinu dana koštala 10 miliona funti. Posebno je zanimljiva nedeljna plata napadača u Junajtedu. Navodno će zarađivati 400.000 evra, prenosi portal Gol. Što je više nego što ima Vejn Runi, koji zarađuje 375.000 evra za sedam dana. Da li se radi samo o spekulacijima saznaćemo tokom narednih dana.

(Foto: Beta/AP//Lionel Cironneau, File)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA: Falkao u Junajtedu!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 08:51

Luj van Gal u finišu letnjeg prelaznog roka angažovao na pozajmicu napadača Monaka i selekcije Kolumbije uz obeštećenje od deset miliona evra..Poslednjeg dana prelaznog roka odjeknula je još jedna bomba na Old Trafordu nakon što je uprava Monaka pristala da pusti kolumbijskog napadača Radamela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.