Fafana već preti Partizanu: Het-trik protiv Tre Penea!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fafana već preti Partizanu: Het-trik protiv Tre Penea!

Fudbaleri jermenskog šampiona Širaka savladali su danas na svom terenu rivala iz San Marina sa 3:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Čekaju rivala: Fudbaleri Partizana  

Četvorostruki šampion Jermenije na korak je od plasmana u drugo kolo

kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će im rival biti beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan.

 

Fudbaler Širaka Ismaela Fafana iz Obale Slonovače golovima u 36, 55 i 64. minutu doveo je svoj klub do solidne zalihe pred revanš u San Marinu narednog utorka

 

Prvak Srbije započeće kvalifikacije za Ligu šampiona 16. ili 17. jula na gostovanju u Jermeniji ili San Marinu, dok će na stadionu u Humskoj revanš utakmicu odigrati 23. ili 24 jula.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Širak na korak od Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2013

BEOGRAD - Fudbaleri jermenskog Širaka savladali su danas na svom terenu Tre Pene iz San Marina sa 3:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Remi Lusitansa i Srejmura

Izvor: Press, 02.Jul.2013

Gosti sa Farskih Ostrva iščupali su remi na Pirinejima, gde su na poluvremenu gubili sa 2:0. U nastavku su uspeli da izjednače rezultat, pa su bliži plasmanu u drugo kolo elitnog takmičenja...Lusitans - Strejmur 2:2 (Martinez 24. penal, 29 - A.Hansen 67. L.Hansen 69. penal)..Revanš susret na programu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.