FSV: Regularnost takmičenja prioritet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSV: Regularnost takmičenja prioritet

Konferencija klubova Srpske liga grupa Vojvodina, kojoj je prisustvovalo svih 16 klubova koji će se takmičiti u predstojećoj sezoni, održana je danas u prostorija FSV-a u Novom Sadu, stoji u saopštenju Komisije za medije FSV.

Predsednik FSV Dragan Simović je na početku sednice sednice istakao da je zadovoljan to se rukovođenje ligom vratilo pod okrilje FSV-a, što otvara mogućnosti da se smanje troškovi klubova, ali otvara i neka druga pitanja.

"To naravno nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nesme uticati na regularnost takmičenja, jer podvlačim, posebnu pažnju ćemo posvetiti regularnosti takmičenja . FSV će biti na raspolaganju svim klubovima, mesto gde će uvek moći da se obrate za pomoć ili savet", rekao je Simović.

Na sednici je izabran predsednik Konferencije klubova - Roharik Pavel iz FK Dolina Padina, a za njegovog zamenika izabran je Palađi Sabolč iz TSC Bačka Topola.

Pored toga, izabrani su predstavnici lige Vojvodine u skupštini FSV i u skupštini FSS, tako da će u FSV-u Konferenciju predstavljati Tomić Milorad, Predrag Đurović i Škorić Dmitar, dok će u skupštini FSS Konferenciju klubova predstavljati Nemanja Simović, Vladimir Jelisavac i Saša Radinović.

Klubovi su takođe upoznati sa odlukama IO FSV koje se tiču funkcionisanja klubova u narednoj takmičarskoj sezoni, "počevši od, novih propozicija takmičenja, načina delegiranja sudija i delegate, kotizacija za takmičenje i svih ostalih stvari bitnih za funkcionisanje samog takmičenja", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.