FSS pomaže Zvezdi da dobije licencu za Evropu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Apr.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS pomaže Zvezdi da dobije licencu za Evropu

Zoran Laković, generalni sekretar FSS, prisustvovao je sastanku u sedištu UEFA zajedno sa čelnicima Crvene zvezde.
(FOTO: N. Negovanović)
Operativac srpske kuće fudbala pomogao je crveno-belima da u Nionu predstave plan i program za vraćanje duga, kako bi dobili licencu za takmičenje u Evropi.
Ukoliko plan crveno-belih u sredu bude prihvaćen, klub iz Ljutice Bogdana u maju će morati da isplati sva dugovanja, kako bi se našao u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za jedno od evropskih takmičenjima.
Podsetimo Fudbalski savez Srbije pre dve godine pomogao je Crvenoj zvezdi da se izvuče iz sličnog problema i tada je takođe u rešavanju teške situacije veliku zaslugu imao Zoran Laković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Laković "čupa" Zvezdu pred UEFA

Izvor: Mondo, 23.Apr.2014, 11:31

Generalni sekretar FSS sa delegacijom crveno-belih u sedištu Evropske fudbalske unije u Nionu izneće plan vraćanja..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.