FSS još nema rešenje za Kup: Čeka se Novi Sad!

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Apr.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS još nema rešenje za Kup: Čeka se Novi Sad!

Vojvodina je pismom poslatom na adresu FSS odustala od organizacije finalne utakmice kupa, 16. maja na „Karađorđu”, međutim, to još ne znači da će se Crvena zvezda i Borac za trofej boriti na nekom drugom stadionu, u nekom drugom gradu.
Najave da će Vojvodina, razočarana neuspehom u kupu, pokušati da se reši balasta organizacije finala su se obistinile, ali još je pod znakom pitanja kakve su želje Grada Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sada.
Izvršni odbor FSS organizaciju finala kupa dodelio je Novom Sadu na prijavu koja je stigla na konkurs zatvoren 30. novembra 2011. Klub Vojvodina je u toj priči bio samo partner. Grad je, međutim, bio prvoimenovani u prijavi za organizaciju utakmice.
FSS je sada u problemu. Ne toliko zbog mogućnosti da premesti finale, već zbog najave da bi „Karađorđe“ mogao da bude neupotrebljiv duže vreme. Zato će u nedelju za sto sesti predstavnici FSS i Grada Novog Sada. Predstavnici lokalne samouprave obavestiće „kuću fudbala“ da li mogu da garantuju da će „Karađorđe“ biti završen do druge polovine maja. U tom slučaju, FSS će premestiti kup u Beograd.
U suprotnom, FSS će verovatno insistirati da se finale igra na „Karađorđu“ ili će zahtevati oštetu od Novog Sada zbog „penala“ koje će morati da plazi sponzorima za kup i UEFA za turnir omladinaca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FSS još nema rešenje za Kup: Čeka se Novi Sad!

Izvor: Utakmica.rs, 22.Apr.2012

Vojvodina je pismom poslatom na adresu FSS odustala od organizacije finalne utakmice kupa, 16. maja na "Karađorđu", međutim, to još ne znači da će se Crvena zvezda i Borac za trofej boriti na nekom drugom stadionu, u nekom drugom gradu. Najave da...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.