FOTO: Smanjili se tereni u Bundesligi, i to baš mnogo

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Smanjili se tereni u Bundesligi, i to baš mnogo

Čuvena fudbalska konstatacija da je „velika borba na sredini terena” dobila je potpuno novu dimenziju na utakmici između Bajer Leverkuzena i Frajburga u subotu.

Okršaj 23. kola Bundeslige pripao je favorizovanom Leverkuzenu (1:0), a tokom tog meča zabeležena je jedna fotografija kakva se retko viđa na fudbalskim terenima.

Ne računajući golmane, svi igrači su se prilikom jednog prekida našli na prostoru od 593,4 kvadratna metra.

Ovim trijumfom Leverkuzen se probio na četvrtu poziciju, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: "Petoparac", sasvim slučajno

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2015

Čuvena fudbalska konstatacija da je "velika borba na sredini terena" dobila je potpuno novu dimenziju na utakmici između Bajer Leverkuzena i Frajburga u subotu...Okršaj 23. kola Bundeslige pripao je favorizovanom Leverkuzenu (1:0), a tokom tog meča zabeležena je jedna fotografija kakva se retko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.