FMP: Nema prodaje ulaznica za Partizan

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP: Nema prodaje ulaznica za Partizan

Košarkaški klub FMP saopštio je danas da navijačima Partizana neće biti omogućen ulazak u halu u Železniku jer za sutrašnju utakmicu neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

"Ovom odlukom želimo da omogućimo sportski ambijent uz punu regularnost za odigravanje utakmice. Na ovakav korak, bez obzira na činjenicu da se ponovo lišio značajnog prihoda, FMP se odlučio nakon svih dešavanja tokom prethodnih godina", navodi se u saopštenju.

Ulaz u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << halu će biti omogućen samo ekipi, stručnom štabu i najužoj upravi Partizana, a po sistemu reciprociteta.

Utakmica između FMP-a i Partizana igraće se sutra od 12.00 u šestom kolu Jadranske lige.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP: Bez navijača Partizana u Železniku

Izvor: B92, 22.Okt.2016

Košarkaški klub FMP saopštio je da navijačima Partizana neće biti omogućen ulazak u halu u Železniku jer za utakmicu neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji..."Ovom odlukom želimo da omogućimo sportski ambijent uz punu regularnost za odigravanje utakmice. Na ovakav korak, bez obzira na činjenicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.