FIBA cirkus se nastavlja, Partizan u najtežoj grupi

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA cirkus se nastavlja, Partizan u najtežoj grupi

Košarkaški klub Partizan igraće u novoformiranoj grupi Lige šampiona koja će u sezoni pred nama umesto najavljenih 32 brojati čak 40 timova (pet grupa po osam).

Svi klubovi koji su odustali od učešća u Evrokupu svrstani su u istu grupu pa će tako ceno-beli za rivale imati atinski AEK, Bešiktaš iz Istanbula, poljsku Zeljonu Goru, Dinamo Sasari iz Italije, nemački tim Ludvigsburg, belgijski Šarlroa i mađarski Solnok.

Detalji oko rasporeda i termina utakmica u grupi E biće naknadno saopšteni.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvanično: Partizan u FIBA LŠ

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2016

Košarkaši Partizana će se u narednoj sezoni evropskih takmičenja boriti u FIBA Ligi šampiona...FIBA je prihvatila zakasnele molbe beogradskog kluba, ali i grčkog AEK-a i poljske Zjelone Gore, koji su smešteni u Grupu E novoformiranog takmičenja. U istoj grupi će igrati još Bešiktaš, Dinamo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.