Evroliga: Sankcije FIBA smešne, Savezi da zaštite klubove

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Sankcije FIBA smešne, Savezi da zaštite klubove

Sankcije koje je Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) izrekla nacionalnim savezima zbog odluke klubova da igraju evropska takmičenja pod okriljem Evrolige su u najmanju ruku smešne, rečeno je agenciji TAS iz Evrolige.

FIBA je u subotu suspendovala 14 saveza sa Eurobasketa 2017, među kojima je i Srbija, a preti se i oduzimanjem kvalifikacionog turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za Olimpijske igre u Riju.

- Veoma smo iznenađeni odlukom FIBA da uvede sankcije nacionalnim federacijama zbog neuspelog pokušaja da pokrene svoj projekat. Čudno je da se uvode sankcije zbog toga što Savezi nisu mogli da nateraju klubove da pristupe projektu FIBA suprotno njihovoj volji. Nadamo se da Savezi neće ćutati i da će zaštiti svoje klubove. To im je obaveza - rečeno je iz Evrolige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroliga: Fibine sankcije su smešne, obaveza saveza je da zaštite klubove

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2016

Čekajući rasplet..Sankcije koje je Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) izrekla nacionalnim savezima zbog odluke klubova da igraju evropska takmičenja pod okriljem Evrolige su u najmanju ruku smešne, rečeno je agenciji Tas u Evroligi...FIBA je u subotu suspendovala 14 saveza sa Eurobasketa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Evroliga: Savezi da zaštite klubove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2016

Sankcije koje je Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) izrekla nacionalnim savezima zbog odluke klubova da igraju evropska takmičenja pod okriljem Evrolige su u najmanju ruku smešne, rečeno je agenciji TASS iz Evrolige...FIBA je u subotu suspendovala 14 saveza sa Eurobasketa 2017, među kojima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.