Evrogol Tijaga sve od Slobode, Vojvodina odnela bodove iz Užica

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogol Tijaga sve od Slobode, Vojvodina odnela bodove iz Užica

Od vođstva stečenog evroglom Tijaga do poraza koji ju je zaglibiio među kandidate za ispadanje iz Superlige - taj put prošla je Sloboda pred svojim navijačima, a bodove je zasluženo odnela Vojvodina pobedom od 1:2.

Kranji rezulat je čak i dobar u odnosu na igru koju su prikazali Užičani. Naspram sebe imali su rasterećenog i kvalitetnog rivala koji je propustio priliku do vrha da napuni mrežu Rankovića.

U 35. minutu nije mirisalo da će užička publika, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravom pljusku koji je sipao tokom cele utakmice, napustiti stadion pognute glave. Brazilac Tijago vukao je loptu sa sredine terena i sa 20-tak metara iskosa poslao “kiflu” u Žakulin desni ugao. Lopta se od stative odbila u mrežu za evrogol najboljeg Slobodinog fudbalera, za vođstvo i nadu.

A, pre prvih ovacija čuli su se zvižduci. I ovog puta upućeni opet očajnom centarforu Stefanu Mihajloviću, pozajmljenom sa Marakane, koji je ponovo na momente delovao kao da se loptanjem bavi rekreativno.

Nije dugo trajala radost domaćih. Igrao se 37. minut kada je Alivodić u šesnaestercu Slobode dohvatio odbitak i sam kao duh poslao loptu u mrežu Rankovića.

Tačku na ovaj susret, bar što se golova tiče, stavio je Stojanović. Napadač Vojvodine, koji je zbog povrede još na početku meča “zadužio” čalmu na glavi sa peterca je pogodio gol pošto je natrčao na loptu koju je Ranković kratko odbio zaustavljajući šut Veselinovića.

U dve, tri situacije Vojvodina je uspela da promaši nemoguće. Najpre Alivodić u 54. minutu, duboko u šesnastercu izdriblao je štopere domaćih, onda levicom opalio pod prečku, a isprečio se golman Slobode i vrhovima prstiju izvukao loptu u korner. Još izgledniju situaciju Novosađani su imali u 64. minutu. Veselinović je iz polukontre sa levog krila poslao “balon” na rogalj peterca, tu se na asistenciju “poklonio” usamljeni Stojanović, ali šutirao bukvalno nekoliko milimetara pored stative.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.