Everton napušta Gudison

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton napušta "Gudison"

Engleski fudbalski klub Everton dobio je dozvolu da počne gradnju novog stadiona, pa bi u narednih nekoliko godina mogao da napusti "Gudison park".

Fudbaleri Evertona uskoro će gradski derbi sa Liverpulom igrati na novom stadionu

 

"Uzbuđen sam, imamo priliku da obezbedimo novi dom, koji toliko dugo čekamo", rekao je predsednik Evertona Bil Kenrajt.

 

U zajedničkom saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evertona i gradskog veća Liverpula navedeno je da bi deo grada Volton hol park mogao da se regeneriše u "novi, dinamični i održiv komšiluk", koji će predvoditi novi stadion.

 

Everton je od 1892. godine igrao na Gudison parku koji ima kapacitet 42.000 mesta. U saopštenju se ne navodi koliki će kapacitet imati budući stadion Evertona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Everton gradi novi stadion

Izvor: B92, 16.Sep.2014

Fudbalski klub Everton i gradsko veće Liverpula objavili su da razgovaraju o izgradnji novog stadiona oko milju udaljenog od Gudison parka..."Karamele" su na Gudisonu igrale još od 1892. godine, a predsednik kluba Bil Kenrajt da su svi u klubu uzbuđeni zbog prilike da izgrade nov stadion..."Veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.