Euforija građana posle šestice Arsenalu: Polako ali sigurno gradimo svoj stil

Izvor: Blic, 14.Dec.2013, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija "građana" posle šestice Arsenalu: Polako ali sigurno gradimo svoj stil

Posle pobede nad vodećim Arsenalom sa 6:3, u ekipi Mančester sitija vladala je euforična atmosfera.

Trener Manuel Pelegrini je istakao da nije mala stvar dati šest golova "najboljoj odbrani, najboljem timu u ligi".

"Da, nije mala stvar, ali primiti tri gola je previše i to je nešto o čemu moramo da povedemo računa. Mi ćemo se uvek boriti za titulu. Nemamo baš sjajne rezultate na strani, ali polako pronalazimo svoj stil igre i probaćemo da ga unapređujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na kraju sezone ćemo videti ko je najbolji u ligi", rekao je Pelegrini, dodavši da će se o povredi lista Serhija Aguera, zbog koje je morao da napusti igru u drugom poluvremenu, više znati posle detaljnih lekarskih pregleda, te da je moguća višenedeljna pauza.

Dvostruki strelac Fernandinjo istakao je da ne pamti kome je poslednji put dao dva gola na jednom meču.

"Ne mogu da se setim kada sam poslednji put bio dvostruki strelac, ali ovo je bio jedan poseban susret. Igrali smo veoma dobro i, uopšteno govoreći, dati gol protiv tako jake ekipe je uvek posebna stvar. Arsenal je stvarno jak, ali kada igramo kući onda smo još jači. Dati šest golova timu kao što su oni je više nego dobro. Cilj nam je titula i moramo i da u gostima igramo kako pred našom publikom", rekao je Brazilac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Euforija "građana" posle šestice Arsenalu: Polako ali sigurno gradimo svoj stil

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2013

Posle pobede nad vodećim Arsenalom sa 6:3, u ekipi Mančester sitija vladala je euforična atmosfera.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.