Eto u sudijskoj nadoknadi vremena ublažio bes Mihajlovića: Sampa na terenu prokockala Evropu, ostaje nada da Đenova neće dobiti licencu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto u sudijskoj nadoknadi vremena ublažio bes Mihajlovića: Sampa na terenu prokockala Evropu, ostaje nada da Đenova neće dobiti licencu

Empoli poremetio planove klubu iz Đenove - 1:1.

Siniša Mihajlović je pre meča poručio svojim igačima – pobedite Empoli ili ćemo gledati Ligu Evrope na TV – a oni ga nisu poslušali. Štaviše, bili su na pragu poraza pošto je bezbrižni domaćin vodio sve do kraja, bes na licu srpskog stručnjaka jasno se ocrtavao, a onda je u sudijskoj nadoknadi vremena na scenu stupio Samjuel Eto i spasio što se spasti može – 1:1. Sampa je na terenu prokockala Evropu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ostaje nada da će je dobiti za zelenim stolom, odnosno da Đenova neće dobiti licencu.  

Mihinim izabranicima kao da su se okovale noge. Umesto da oni napadaju, a da se drugi brane, što je govorila i tradicija - Empoli nije dao gol Sampi na 11 od 17 međusobnih mečeva u Seriji A - dogodilo se suprotno. Empoli je napadao i imao više od igre, a ono što je promašio Masimo Makarone ispravio je Manuel Pućijareli u 57. minutu - 1:0. Tragično za klub iz Đenove je to što su primili gol od čoveka koji je poslednji put zatresao mrežu u oktobru 2014. godine protiv Palerma.

I taman kada su svi pomislili da je klub iz Đenove napravio još jedan kiks, Eto je u prvom minutu sudijske nadoknade vremena uspeo da izjednači i donekle ublaži bes Mihajlovića.

SERIJA A - 37. kolo

Subota:

Juventus - Napoli 3:1 (1:0)

/Pereira 13, Sturaro 70, Pepe 90+3 penal - Lopez 50/

Đenova – Inter 3:2 (2:2)

/Pavoleti 24, Lestijen 24, Kucka 89 – Ikardi 19, Palasio 30/

Nedelja:

Empoli – Sampdorija 1:1 (0:0)

/Pućijareli 57 - Eto 90+1/

15.00: Kjevo - Atalanta

15.00: Ćezena - Kaljari

15.00: Palermo - Fiorentina

15.00: Parma - Verona

15.00: Udineze - Sasuolo

20.45: Milan - Torino

Ponedeljak:

18.00: Lacio - Roma

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.