Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUROBASKET 2015: Novicki strahuje i nada se umoru Srbije posle Španije (VIDEO)

Najbolji nemački košarkaš Dirk Novicki nada se da će srpski igrači biti izmoreni posle današnjeg meča sa Špancima, kako bi Nemačkoj posao bio ‘olakšan’.

- Imali smo problema sa pik-en-rolom, a svi znamo da je Teodosić jedan od najboljih pik-en-rol igrača u Evropi. Dobra stvar je što oni (Srbija) igraju sa Španijom i biće umorni baš kao i mi. Srbija je sjajna ekipa – rekao je Novicki.
Zatim je izrazio nadu da će umor ‘onesposobiti’ igrače Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u sutrašnjem duelu sa njegovom Nemačkom.
- Dobra stvar je da Srbija igra protiv Španije i verujem da će biti malo umorni sutra – istakao je Novicki.

(youtube / Emmet Ryan)
Njegov saigrač, plejmejker Haiko Šafarcik o Srbiji misli sve najbolje.
- Srbija je jedan od favorita za titulu, vicešampion sveta i sjajan tim i akoa budemo igrali kao danas, nemamo šanse. Lideri tima su Teodosić i Bejlica. Bjelica možda ne na tipičan način, već tiho iz senke, ali svakako igrač koji daje mirnoću timu – rekao je Šafarcik a zatim istakao nezadovoljstvo prikazanim na otvaranju protiv Islanda.
- Prva utakmica je uvek teška pogotovo kada ste jedan od domaćina. Mislim da je bilo dosta pritiska, na trenutke smo se dobro nosili sa njim, na trenutke ne, ali sve u svemu, nismo zadovoljni današnjim mečom”, zaključio je igrač Bajerna.
The post EUROBASKET 2015: Novicki strahuje i nada se umoru Srbije posle Španije (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOVICKI: Bićemo spremni za Srbiju

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015

Dobra stvar je što danas igraju sa Španijom, pa će biti malo umorniji od nas, ali su odličan tim, rekao je najbolji igrač Nemačke..BERLIN - Najveća zvezda košarkaške reprezentacije Nemačke, Dirk Novicki rekao je danas posle pobede nad Islandom da će njegova ekipa biti spremna za sutrašnji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.