EP za odbojkašice u Srbiji i Italiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP za odbojkašice u Srbiji i Italiji

BEOGRAD -

Srbija i Italija zajednički će biti domaćini 27. Evropskog prvenstva za odbojkašice, koje će od 22. septembra do 3. oktobra biti održano u Monci i Bustu u Italiji i Zrenjaninu i Beogradu u Srbiji, saopštilo je danas Ministarstvo omladine i sporta.

Slogan Evropskog prvenstva za odbojkašice je "Odbojka spaja", sa idejom da se uz odbojku promovišu i kulturu, privredu i umetnost Italije u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali i Srbije u Italiji, navedeno je u saopštenju.

U tom cilju formiran je Počasni organizacioni odbor u čijem sastavu će biti "uspešne dame" koje mogu doprineti dobroj organizaciji tog velikog takmičenja, ali i popularnosti odbojke, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počasni odbor EP za odbojkašice

Izvor: Studio B, 10.Jun.2011

U Počasnom organizacionom odboru biće "uspešne dame" koje mogu doprineti dobroj organizaciji tog velikog takmičenja, ali i popularnosti odbojke, dodaje se u saopštenju. ..Slogan Evropskog prvenstva za odbojkašice je "Odbojka spaja", sa idejom da se uz odbojku promovišu i kulturu, privredu i umetnost...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.