EP: Salaški se uvukla u polufinale na 400m

Izvor: B92, 03.Mar.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Salaški se "uvukla" u polufinale na 400m

Srpska atletičarka Tamara Salaški uspela je da se plasira u polufinale trke na 400 metara, na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Salaški je bila treća u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 54,03 sekudi, te prošla kao jedan od četiri "laki luzera".

Srpska atletičarka je imala najslabije vreme od svih takmičarki koje su prošle do polufinala.

"Mnogo više vredim od ovog rezultata, mogu mnogo više. Ujutro ne volim da trčim, ne volim rano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ustajem, ali kako je meni, tako je i drugima. Dobro je da sam medju prvih šest po vremenu, vidimo se posle podne", rekla je Salaški za agenciju Beta.

Brže od nje u kvalifikacionoj grupi 4 bile su Britanka Laviai Nilsen sa 53,74s i Francuskinja Debora Sanenes sa 53,98s, te se direktno plasirale u polufinale.

Najbrža u kvalifikacijama je bila Lea Šprunger iz Švajcarske sa vremenom 52,5 sekundi. Polufinalne trke počinju od 17:45h.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamara Salaški u polufinalu na 400 metara

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2017

Srpska atletičarka Tamara Salaški plasirala se danas u polufinale trke na 400 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu...Salaški je u četvrtoj kvalifikacionoj grupi zauzela treće mesto s vremenom 54,03 sekunde što joj je bilo dovoljno za plasman u polufinale...Ona je na kraju imala 17....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Malkočević ispao u kvalifikacijama

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017

Reprezentativac BiH, Rusmir Malkočević nije uspio da se plasira u polufinale trke na 400 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu koje je jutros počelo u Beogradu...Prvi od tri bh. predstavnika koji je na EP stigao sa najslabijim rezultatom od svih takmičara (48.23) zauzeo je posljednje šesto mjesto...

Nastavak na Nezavisne Novine...

EP: Milica Emini bez polufinala

Izvor: B92, 03.Mar.2017

Srpska atletičarka Milica Emini nije uspela da se plasira u polufinale trke na 60 metara s preponama na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu...Emini je u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzela poslednje mesto s vremenom osam sekundi i 62 stotinke..."Jako sam srećna što sam ispunila normu i što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.