EP: Nemačka - Španija (20.45)

Izvor: B92, 29.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Nemačka - Španija (20.45)



Reprezentacije Nemačke i Španije sastaju se večeras (20.45) na bečkom stadionu 'Ernst Hapel' u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu. Španija ulazi u meč za titulu kao favorit, i to ne samo u kladionicama, ali će za rivala imati reprezentaciju koja bez obzira na sastav u kojem nastupa, formu i najave pred početak turnira, uvek dogura do završnice velikih takmičenja.

Nemci će večeras igrati u čak šestom finalu kontinentalnog prvenstva, osvojili su tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titule, dok su Španci na drugoj strani jednom podigli pobednički pehar i imaju još jedno finale.

Glavna vest pred okršaj u Beču je da je nastup Mihaela Balaka pod znakom pitanja. Kapiten Nemačke je zbog povrede lista propustio prethodna dva treninga 'pancera', u petak i subotu, ali se selektor Joakim Lev nada da će na njega, ipak, moći da računa.

"Još uvek ga nisam otpisao. U subotu nikako nije mogao da trenira. Osećao je bol u mišiću, ali sam iz razgovora sa njima stekao utisak da je optimista kada je u pitnaju nastup u finalu. Medicinski tim mu je rekao da i dalje postoji šansa da zaigra", rekao je Lev, koji će odluku o nastupu Balaka doneti neposredno pred početak meča.

Opširnije na našem EURO 2008 specijalu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemački navijači razočarani, ali i ponosni

Izvor: Kurir, 30.Jun.2008, 01:37

BERLIN, 29. juna 2008. (Beta-AP) - Navijači fudbalske reprezentacije Nemačke šokirani su porazom svog tima od Španije u finalu Evropskog prvenstva, ali su ipak priznali da je titula šampiona pripala najboljem timu na turniru. "Razočaran sam, ali Španija je pravi šampion. Dobro su igrali celim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.