EHF Kup: Žreb poslao Borac u Peć

Izvor: Sportal.rs, 24.Jul.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EHF Kup: Žreb poslao Borac u Peć

Rukometaši banjalučkog Borac m:tela za protivnika u drugom kolu EHF Kupa dobili su ekipu BESA Familiju iz Peći nakon žreba u Beču. Prvi meč igra se u Banjaluci osmog ili devetog septembra, dok je revanš u Peći zakazan nedelju dana kasnije (15.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac m:tel ide na Kosovo

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jul.2012

Borac m:tel je na žrijebu u Beču dobio protivnika iz samoproklamovane južne srpske pokrajine Kosovo. Riječ je o ekipi Besa Familija, koja ne bi trebala da bude problem za Banjalučane. Prvi meč igra se u Banjaluci 8/9. septembra, dok je revanš na Kosovu zakazan nedjelju dana kasnije (15/16. septembra). Biće...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Borac M:tel na Kosovu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2012

Rukometaši Borac M:tela nakon šest godina ponovo će gostovati na Kosovu. "Crveno-plavi" će, naime, u okviru prvog kola EHF kupa snage odmjeriti sa Besa Familjom, a prvi susret se igra 8. ili 9. septembra u Banjaluci. Revanš je sedam dana kasnije u Peći.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.