Džonsonu šest godina zatvora!

Izvor: Mondo, 24.Mar.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonsonu šest godina zatvora!

Bivši engleski reprezentativac Adam Džonson osuđen je na šest godina zatvora zbog seksualnih aktivnosti sa 15-godišnjom devojčicom.

Foto: Guliver/Getty images/Nigel Roddis

Sud u Bretfordu proglasio je Adama Džonsona krivim zbog prisnih odnosa sa malotnicom, koja je prema rečima sudije "pretrpela teške psihičke povrede", prenosi BBC.

Džonson je priznao da je zavodio devojčicu, ali da nije imao seksualne odnose sa njom.

On je najavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će podneti žalbu na kaznu koja mu je izrečena.

U obrazloženju presude sudija Džonatan Ros je naveo da mu izriče višegodišnju kaznu jer je "zloupotrebio poverenje mlade obožavateljke i ljubav prema Sandelendu", za koji je nastupao u trenutku kada je zavodio maloletnicu.

Zbog skandala Džonson je prošlog meseca dobio otkaz u Sanderlendu, a prethodno je igrao za Njukasl, Midlsbro, Lids, Votford i Mančester siti.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 12 utakmica i dao dva gola.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.