Dženkins: Ja sam najbolji pevač u Zvezdi

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins: Ja sam najbolji pevač u Zvezdi

Moji saigrači često puta mogu da me čuju, jer znam ponekad jako glasno da pevam dok slušam muziku, rekao je košarkaš Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde posetili su specijalizovani šop za prodaju muzički i telefonskih uređaja i izazvali opšte oduševljenje među navijačima crveno-belih koji su poželeli da od svojih ljubimaca dobiju autogram ili fotografiju za uspomenu.

Oni su na poklon od prodavnice i Stajl dobili najnovije slušalice za svoje muzičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uređaje, pa je logično pitanje bilo ko je najbolji pevač u timu.

Blažič je bez razmišljanja odgovorio:

- Čarls Dženkins -rekao je Blažić.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Naravno i popularni Đenka je potvrdio reči svog saigrača.

- Ja sam najbolji pevač. To je zato što ja najviše pevam, mada i Bobi ume često da zapeva. Iskreno, želeo bih da naučim da sviram neki istrument.

- Kao mali sam svirao gitaru, ali to je bilo jako davno, sada bih možda voleo da naučim da sviram klavir – zaključio je Dženkins.

- Moji saigrači često puta mogu da me čuju jer znam ponekad jako glasno da pevam. Mislim da svi znaju koliko sam uzbuđen što sam dobio ovaj novi par slušalica – rekao je Dženkins.

Foto: Marko Todorović

Amerikanac nam je potom otkrio šta najviše voli da sluša:

- Rep, američki bluz, a od prošle sezone sam uz Demarkusa Nelsona zavoleo da slušam i džez.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.