Dunga zabranio kačkete, japanke...

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunga zabranio kačkete, japanke...

Brazilski fudbaleri neće moći da nose kačkete i šetaju u papučama japankama dok su u reprentaciji te zemlje, odlučio je selektor Karlos Dunga. Kako prenosi Beta, Oni, takođe, u određenim situacijama neće moći da koriste mobilne telefone, a zabranjeno im je da javno govore o relegijskim i političkim pitanjima.

- Kodeks ponašanja je preko potreban kako bi se održala harmonija u timu - rekao je Dunga brazilskim medijima.

Kodeks ponašanja već je postojao u reprezentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Brazila, ali je revidiran pošto je Dunga preuzeo nacionalni tim posle letošnjeg neuspeha na Svetskom prvenstvu.

Brazil, koji je doživeo debakl na Mundijalu u svojoj zemlji ubedljivim porazima u polufinalu i utakmici za treće mesto, u novembru će igrati prijateljske utakmice protiv Turske i Austrije.

(Foto: Beta/AP Photo/Wong Maye-E)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.