Duda Ivković: Ja sam uvek tu za srpsku košarku

Izvor: Blic, 13.Mar.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda Ivković: Ja sam uvek tu za srpsku košarku

Čuveni stručnjak Dušan Ivković nije želeo da komentariše svoj status i poziciju selektora košarkaške reprezentacije Srbije, iako je sve izglednije da će ostati na čelu "orlova".

Predsednik KSS Dragan Kapičić je u razgovoru za "Blic" rekao da je uveren da neće doći do promene selektora, "viđen" je i sastanak sa Draganom Đilasom tokom Ivkovićeve posete Beogradu, ali legendarni Duda ipak ne želi ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da otrkiva.

"U Beogradu sam iz privatnih razloga. Između ostalog, došao sam da gledam meč Radničkog i da se vidim sa dragim ljudima. Družićemo se i ispričati. Tokom boravka u Beogradu neću kontaktirati sa ljudima iz našeg košarkaškog Saveza. Ja sam uvek tu za našu košarku, to nije sporno. Međutim, sada ne razmišljam o bilo kakavim razgovorima", rekao je Ivković za RTS tokom utakmice "svog" Radničkog sa Crvenog Krsta i zemunske Mladosti.

Ivković se u ponedeljak vraća u Atinu na svoj posao sa Olimpijakosom, a više detalja o njegovoj poseti očekujte u "Blicu".

Povezane vesti: Pešić: Reprezentaciju treba poveriti mladom stručnjaku Muta Nikolić: Uopšte ne bih molio Dudu da se vrati Danilović: Verujem da će Duda ostati na klupi Kapičić: Neka moj naslednik zamoli Dudu da se vrati, ja neću Koga biste voleli da vidite kao naslednika Dude Ivkovića?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duda: Uvek sam tu za Srbiju

Izvor: 24sata, 14.Mar.2011, 02:31

Čuveni stručnjak Dušan Ivković nije želeo da komentariše svoj status i poziciju selektora košarkaške reprezentacije Srbije, iako je sve izglednije da će ostati na čelu „orlova”.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.