Dron, davljenje, izbacivanje iz Evrope... Ovo su najveće blamaže srpskog sporta u 2014!

Izvor: 24sata, 25.Dec.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dron, davljenje, izbacivanje iz Evrope... Ovo su najveće blamaže srpskog sporta u 2014!

Godina na izmaku imala je i lepih i svetlih trenutaka u srpskom sportu. Ipak, neke situacije nam nisu bile potrebne, a još manje akterima najvećih blamaža u 2014. Mi smo se odlučili za pet primera za koje se nadamo da se više nikad neće ponoviti.

1. Dron u Humskoj

U sred Beograda doživeli smo da nas Albanci provociraju i puštaju nam drona sa zastavom "velike Albanije". Utakmica je prekinuta, usledile su kazne i naša šansa za odlazak na EP 2016. su daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << manje.

2. Nasrtaji Duška Vujoševića



Trener Partizana trofejnu karijeru uprljao je napadima na sopstvene igrače. Najpre je na kraju prošle sezone davio najboljeg igrača crno-belih Bogdana Bogdanovića, posle čega je on napustio klub. Ove sezone je nasrnuo na Mihajla Andrića. To više nikad ne sme da se ponovi!

3. Izbacivanje Zvezde iz Evrope

Finansijsko kontrolno telo Uefe ovakvu odluku obrazložilo je nepoštovanjem čitavog niza pravila koje je Crvena zvezda prekršila, a koja se tiču licenciranja i finansijskog fer-pleja.

4. Rukometašice 15. u Evropi

Rukometašice Srbije  | Foto: Fonet

5. Bod u kvalifikacijama za Evro

Fudbaleri Srbije osvojili su samo bod u kvalifikacijama za Evro u Francuskoj 2016. u tri utakmice. Bolji od "orlova" su bili Danci, igrali su nerešeno sa Jermenijom (1:1), a nakon prekida meča sa Albanijom tri boda su im dodeljena, a potom i uzeta. A desio se i kompletan promašaj sa selektorom Dikom Advokatom.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.