Izvor: Blic, 04.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogba preskače početak sezone

Menadžer Čelsija Luis Felipe Skolari rekao je da će napadač ekpe Didije Drogba najverovatnije propustiti početak šampionata i vratiti se na teren krajem avgusta.



Drogba je dobar deo leta proveo oporavljajući se od povrede kolena koja će ga za sada koštati nastupa u prva dva kola Premijer lige – 17. avgusta protiv Portsmuta i nedelju dana kasnije protiv Vigana. Skolari se nada da bi Drogba mogao da bude u timu već 31. avgusta kada Čelsi igra gradski derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv Totenhema.

”Didije neće igrati u prva dva kola šampionata. Ako sve bude u redu trebalo bi da se pojavi na prvoj sledećoj utakmici, mada sa kolenom se nikad ne zna. Naporno radi i mislim da bi do kraja ove nedelje mogao da počne sa treninzima. U svakom slučaju neće početi da igra dok ne bude potpuno spreman”, rekao je Skolari.

Ako Čelsi želi da ostanem, nema problema

Pored toga što željno iščekuju povratak reprezentativca Obale Slonovače u Čelsiju planiraju da sa svojim najboljim fudalerom produže saradnju do 2012. godine.

”Siguran sam da će pregovori sa Čelsijem biti pozitivni. Oni žele da razgovaraju, a ja sam otvoren za saradnju. I dalje sam fudbaler Čelsija, a novac neće biti presudan faktor. Ukoliko Čelsi želi da me zadrži biće sasvim sigurno gde ću nastaviti karijeru”, rekao je Drogba u razgovoru za magazin "Pipl”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drogba propušta početak sezone

Izvor: B92, 04.Avg.2008

Napadač Čelsija Didije Drogba zbog povrede će morati da propusti početak sezone...Menadžer londonskog tima Luis Felipe Skolari izjavio je da se reprezentativac Obale Slonovače i dalje oporavlja od povrede kolena, i da je izvesno da će propustiti prva dva meča sezone, 17. avgusta protiv Portsmuta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.