Dragan Todorić: Naslovi kao poziv na linč

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Apr.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Todorić: Naslovi kao poziv na linč

Dragan Todorić, sportski direktor Partizana MTS, imao je potrebu da prokomentariše naslove u pojedinim medijima vezane za incident koji se desio u klubu „Plastik“ kada je pretučen košarkaš Zvezde Omar Tomas.
- Svako normalan mora da osudi to što se desilo Tomasu! Da neko prebije čoveka... To ne daje dobru sliku o gradu, zemlji... Ali, šokirao sam se kada sam pročitao naslove u novinama, takozvanoj žutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << štampi, kao što su „Grobari pretukli Tomasa“. Meni to liči kao poziv na linč! Kako će neki igrač sutra da izađe u grad a da neko, isprovociran takvima naslovima, ne napadne tog momka?! Takvi natpisi samo štete i dižu još veću nervozu, posebno pred derbi, što nije normalno! Potrebno je sačekati da nadležni organi reše sve, da se vidi ko je kriv i zašto je došlo do svega toga. Prvi sam bio zgrožen kada sam čuo šta se desilo tom momku i svi bi isto tako trebalo da gledaju, ali i da puste policiju da uhvati krivce, da ih procesuiraju, pa onda neka se piše kako jeste – rekao je Todorić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pogledajte novu frizuru Omara Tomasa

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Apr.2012, 21:56

Krilo Crvene zvezde, Omar Tomas, posle napada u klubu „Plastik“ i rasekotine na glavi morao je da ošiša dugu kosu, stoga je na duel sa Partizanom izašao sa novim imidžom.. Pogledajte prvu sliku zvezdinog Amerikanca sa novom frizurom..

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.